Hoe zorg jij ervoor dat een vrouw zich comfortabel voelt met jou in de slaapkamer?

Verlangen

Wat vinden vrouwen seksueel aantrekkelijk in de bed?

Een vrouw op haar gemak laten voelen begint bij jezelf. Probeer eerst bij jezelf aan te voelen welk gevoel jij hebt bij haar en bij het nemen van de stap om richting de slaapkamer te gaan.

Wanneer jij je opgefokt of zenuwachtig voelt, dan pakt zij die energie op. Wees jezelf en zorg dat je je openstelt en je kwetsbaar durft op te stellen. Dit werkt als een ijsbreker om een vrouw meer op haar gemak te stellen.

Door jezelf bloot te geven qua gevoelens, creëer je een vertrouwensband met elkaar. Dit maakt de drempel richting de slaapkamer een stuk lager. Vind je het lastig om jezelf open te stellen? Dan is dat een mooi leerpunt voor jou om mee te nemen in het Gentleman programma.

Goed kunnen zoenen is mooi meegenomen, maar veel belangrijker is haar persoonlijkheid. De manier van zoenen kun je leren of veranderen, maar een persoonlijkheid veranderen is veel lastiger.

Wat is een gentleman volgens Anne en Lizzy?

Lizzy: Een gentleman ziet er goed gestyled en verzorgd uit en is een man die de vrouw ondersteunt.

Anne: Een gentleman gaat respectvol om met een vrouw. Hij geeft zijn partner het gevoel dat de zij de broek aan heeft binnen de relatie, maar hij zelf op de achtergrond de touwtjes in handen houdt, op een respectvolle manier.

Gouden tip: Wees bewust van je eigen gevoel en je bijbehorende gedrag. Wees er bewust van dat je rustige stappen zet, de juiste aanrakingen op de juiste manier maakt de drempel lager en het gevoel tussen beiden fijner.

Bekijk hier de video: https://youtu.be/4E1b0qLLE7c

Open chat
Chat met GM