Vallen vrouwen of jongere of oudere mannen?

Vallen vrouwen voor jongere of oudere mannen?

Zowel mannen als vrouwen vallen in eerste instantie op jonger, maar voor de lange termijn blijkt een ouder iemand toch beter te passen. Gemiddeld is er in relaties een leeftijdsverschil van ongeveer vijf jaar, wanneer dit verschil groter is zie je vaak dat er teveel verschil optreedt. Dit zie je bijvoorbeeld terug in het herinneren van bepaalde gebeurtenissen of muziek uit een vroegere periode. Wanneer het leeftijdsverschil te groot is, kan één van de twee zich niet levelen aan de herinnering(en) van de ander en blijkt in de praktijk averechts te werken.

Diepgang en een goed gesprek kunnen voeren, hebben eerder voorkeur voor de lange termijn dan een jonge en mooie partner op kort termijn, want uiteindelijk blijft niemand jong.

Volgens de dames van DTNG is een gentleman een uitstervend ras. Ideaalbeeld van een gentleman is in het kort: hij kiest de wijn uit, schenkt in, reikt een vrouw een jas aan, is hoffelijk en behulpzaam.

Door echt interesse in haar tonen geef je een vrouw het gevoel dat zij bijzonder is. Dat uit zich ook in kleine dingen zoals haar thuisbrengen na een date.

Gouden tip: schakel je verwachtingen uit en koester geen torenhoge verwachting van de eerste ontmoeting.  Het is gewoon een ontmoeting. De perfect match bestaat niet, maar als je niet kiest, dan blijf je alleen. Stap er gewoon in.

Open chat
Chat met GM