Boost gesprek

Het gesprek dat jou een positieve boost geeft en meer inzichten!
Ontdek wat je wilt en wat jij te bieden heb.

Wil je jouw droomvrouw aantrekken, maar weet je niet waar te beginnen?

Een goed gesprek is goud waard. Een gesprek met een coach geeft een beter bewustzijn en een beter inzicht van jouw probleem. Wellicht maak jezelf het moeilijker dan het daadwerkelijk is. Een coachingsgesprek geeft niet alleen verheldering, maar ook de handvaten om direct aan de slag te gaan.

.

Wat zijn de voordelen? 

Bewuster van wat je wilt. Wie is jouw droomvrouw.

Bewuster van wat jij te bieden heb.

Bewust van welke stappen je nu het beste kan maken.

Vol nieuwe energie om aan de slag te gaan.

Hoe weet ik of het boost gesprek iets voor mij is?

Ben jij een man en nog steeds opzoek naar de vrouw van jouw dromen? Alleen weet je niet goed wat je precies wilt en heb je veel vragen omtrent daten? Dan is het Boost gesprek perfect voor jou. 

Hoe ga ik te werk

De dag van het gesprek spreken wij af op het strand in Den Haag. Door te wandelen ontstaat er een relaxte sfeer en is de drempel om over je gevoelens te spreken minder hoog. Als voorbereiding vraag ik je om de vragen die je hebt op te schrijven. Deze zal ik beantwoorden tijdens het gesprek.

In het begin van het eerste gesprek maken wij kennis. Even aftasten en acclimatiseren. Vervolgens bespreken wij jouw probleem. Ik stel een aantal vragen en geef advies wat je na dit gesprek het beste kan doen.

Zoals je kan lezen ben ik een echte aanpakker. Het advies dat ik geef is direct toepasbaar en uitvoerbaar. Bij een echte aanpakker hoort ook een directe manier van communiceren. Dat houd in dat ik er geen doekjes om heen wind. In de coaching wereld zeggen wij: “Ik doe niet aan suiker coaching”. Je wilt je probleem opgelost hebben daarom een directe en praktische aanpak.

Na een sessie met Charmaine voelde ik me zoveel positiever over mezelf en daardoor ook naar de buitenwereld. Doelgericht en met de juiste vragen hielp zij mij het beste uit mezelf te halen. Charmaine heeft een vriendelijke persoonlijkheid en straalt letterlijk positieve energie uit. Ik wil haar graag bedanken.

Nick

Prijzen

Online boost gesprek

Een 1-op-1 online boost gesprek (video bellen).

€75

1 Boost gesprek

Een 1-op-1 fysieke boost gesprek.

€150

3 Boost gesprekken

Elke week vind er fysiek een 1-op-1 gesrek plaats.

€400

Vragen?

6 + 2 =