Gentleman Powerdag

Haal meer uit jezelf en wordt krachtiger.

Al meer dan 200 mannen gingen je voor. NOG MAAR 4 PLEKKEN BESCHIKBAAR.

De Powerdag is een verkorte versie van het Gentleman VIP-programma. Het laat je kennismaken met de GM Academy, met de coach en een voorproefje van wat het gehele VIP-programma inhoud. Tijdens deze dag komen ook de vijf elementen aan bod (voeding, training, mindset, impressie en dating).

De dag start met een lunch en een intro gesprek, daarna ga je aan de slag met een personal trainer in de gym. Nadat je hard hebt geknald is het tijd om het volgende gesprek in te gaan onder het genot van een borrel. De dag sluit je af met een diner proefdate. Een date waarbij de persoon die tegenover je zit een testpersoon is en kijkt waar de verbeter punten liggen of wat de pluspunten zijn.

Dit programma duurt ongeveer een dag (8 uur). Gedurende de dag word je vervoert in een luxe auto. Comfortabel voelen is namelijk erg belangrijk deze dag.

Er wordt voornamelijk aandacht besteed aan het zelfbewust worden en ervoor zorgen dat je met een positieve mindset/energie naar huis gaat.

Na twee weken vindt er een reflectie plaats om te kijken hoe de afgelopen weken zijn verlopen.

 

Voor wie is de Powerdag?

Voor mannen die:

– Meer in hun kracht willen komen

– Zelfbewuster willen worden

– Energieker willen voelen

– Een positievere mindset willen ervaren

 

Wat kun je verwachten?

– Een heerlijke lunch

– Personal training

– Borrelen

– Vervoer in een luxe auto

– Persoonlijke coaching gesprekken

– Een gezellige diner proefdate

– Reflectie gesprek

Prijs

Deze week hebben wij een speciale actie. De cursus van normaal €995,- naar €750,- inclusief vervoer in een luxe auto, eten/drinken en personal training.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op.

Open chat
Chat met GM