Powerdag

EEN GENTLEMAN IS krachtig

mannen gingen je voor

Wanneer je in jezelf gelooft, kom je ook zakelijk veel meer tot je recht. Veel mannen hebben de droom om voor zichzelf een bedrijf te beginnen of stappen hogerop te willen maken.

Helaas blijkt in de praktijk dat slechts een fractie van de mannen met deze droom, de droom ook daadwerkelijk na streven. Meermaals heb ik mogen ervaren dat de wil er wel is, maar het vertrouwen ontbreekt in eigen kunnen en zijn. Eeuwig zonde!

Ook om die reden kies jij voor de Gentleman Academy, omdat wat je leert automatisch invloed zal hebben op jouw zakelijk leven.

 De Powerdag is een verkorte versie van het GM programma. Het laat je kennismaken met de GM Academy, met jouw coach Charmaine en een voorproefje van wat het gehele programma inhoud.

De dag start met een lunch en een intro gesprek, daarna ga je aan de slag met een personal trainer in de gym. Nadat je hard hebt geknald is het tijd om het volgende gesprek in te gaan onder het genot van een borrel. De dag sluit je af met een korte workshop naar keuze.

Dit programma duurt ongeveer een dag (8 uur).

Er wordt voornamelijk aandacht besteed aan het zelfbewust worden en ervoor zorgen dat je met een positieve mindset/energie naar huis gaat.

Na twee weken vindt er een reflectie plaats om te kijken hoe de afgelopen weken zijn verlopen.

 Voor wie is de Powerdag?

Voor mannen die:

– Meer in hun kracht willen komen

– Zelfbewuster willen worden

– Energieker willen voelen

– Een positievere mindset willen ervaren

 

Wat kun je verwachten?

– Een heerlijke lunch

– Personal training

– Borrelen

– Persoonlijke coaching gesprekken

– Workshop naar keuze

– Reflectie gesprek

Prijs

Deze week hebben wij een speciale actie. De cursus van normaal €995,- naar €750,- inclusief eten/drinken, personal training en workshop.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op.

Open chat
Chat met GM