GM programma

Ontdek de kracht in jou en laat die tot fysieke uiting komen
Ontdek de kracht in jou en laat die tot fysieke uiting komen door het GM programma.

Wil jij dat jouw droomvrouw zich aangetrokken voelt tot jou, dan is dit het coachingstraject voor jou!

Weten wat en wie je wilt is het begin. Dat is de bewustwording. Alleen als wij van binnen veranderen is dat niet altijd te zien aan de buitenkant. Dit is wel wat jouw droomvrouw als eerste ziet. Daarom is het van essientiel belang dat hoe jij je van binnen voelt op de juiste manier tot uiting komt. De combinatie van ontdekken en direct toepassen is wat er tijdens het GM programma gebeurd.

Wat zijn de voordelen? 

Bewuster van wat je wilt. Wie is jouw droomvrouw.

Fysiek en mentaal sterker.

Hoe jezelf presenteert tijdens een date.

Een nieuwe look.

Hoe weet ik of het GM programma iets voor mij is?

Wil je “Barbie” aantrekken en ben jezelf nog geen “Ken”, maar wil je dit wel worden, dan is het GM programma iets voor jou! Je wordt niet alleen mentaal krachtiger, ook krijg je een nieuwe look.

Hoe ga ik te werk

Bewustwording

We beginnen met het bewust worden van jezelf. Samen kijken waarom het tot op de dag van vandaag nog niet gelukt is om jouw droomvrouw aan te trekken. Dit doe ik door middel van wandelgesprekken en een oefendates. De gesprekken vinden elke week plaats en de oefendates elke twee weken.

Sporten & Voeding

Om nog bewuster te worden van jezelf ga je gedurende het traject aan de slag we aan de slag met je voeding. Voeding is niet alleen belangrijk voor je lichaam, ook je mentale gezondheid. Het voedingsschema is op maat gemaakt. 

Sporten is elke week een uur. Dit kan 2 keer bodytec per week zijn of 1 keer per week in de gym.  

Mindset

Nu dat je bewust bent van het probleem en je lichaam gaan wij aan de slag met je mindset. Denk je in oplossingen of zie je continue beren op de weg? Een positieve mindset zorgt voor een positieve uistraling.

Hiervoor gaan wij aan de door middel van opdrachten kijken of je indentiteit overeenkomt met je imgo en andersom. 

Impressie/presentatie (gedrag & communicatie)

Je heb nu zoveel kennis over jezelf opgedaan. Hoe ga je de kennis die je nu over jezelf heb overbrengen? Welke indruk wil je achter laten? Welke vorm van omgang & communicatie past bij jou en vind jouw “doelgroep” prettig. 

Hoe je presenteert is belangrijk om de juiste sfeer te creeren tijdens een date. Hiervoor gaan wij kijken naar jouw datingprofiel en krijg je de tools aangereikt tijdens een oefendate.

Nieuwe look

Bij een verandering of beter gezegd verbetering horen ook de bijpassende looks. Men ziet immers eerst je uiterlijk en dat moet overeenkomen met de persoon die jij van binnen bent geworden.

Een gentleman is namelijk een man met een verzorgde uitstraling. In week 5 ga je aan de slag met een kledingstyliste en krijg je een nieuwe haar look. 

 

Vastleggen van het avontuur

Nu dat je een totale make over hebt gehad wil je ook weten hoe dit uitpakt. Om die reden hebben wij een oefendate gearrangeerd. Daarom ga je deze week op oefendate en beschrijf je wat de ideale partner voor jou is. De proef date zijn dates met testpersonen die er zijn voor jou om jou te helpen om beter tot uiting te komen.

GM Academy is er voor mannen of vrouwen welke het minimale uit zichzelf willen halen. Je moet er zeker klaar voor zijn, de innerlijke knoppen waar Charmaine aan gaa draaien zijn soms ijnlijk. De confrontatie laat inzien dat er verbetering is te behalen en dat ga je elke dag meemaken in gedrag en keuzes welk jouw eigen leven verbeteren. Bedankt Charmaine.

Danny

Prijs

GM programma

Op maat gemaakt voedings- en trainingsschema.

Personal training 1x per week 1 maand lang (4x in totaal).

Mindfulness opdrachten.

2x Intensief mindset coachingsgesprek Menno, Ravitatie

Plan van aanpak om positiever te denken.

Leren hoe jezelf te presenteren.

Kledingadvies van een styliste.

Haarstyliste.

Professionele fotoshoot door Ron de Vos.

Drie gezellige oefendates.

€3000

Vragen?

10 + 11 =