It’s a ladies choice
to become gentle

Wil jij bewuster worden van de competenties die jij hebt en hierdoor de juiste partner aantrekken?
De GW Academy maakt van jou een aantrekkelijke vrouw die elke man wilt.
Plan nu jouw 15 minuten gesprek in.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
- Beschikbaar
 
- Geboekt

e-book downloaden

Wil jij bewuster worden van de competenties die jij hebt en hierdoor de juiste partner aantrekken?
De GW Academy maakt van jou een aantrekkelijke vrouw die elke man wilt.

Diensten van de GentleWoman Academy:

  • Het schrijven van een online dating profiel
  • Online GentleWoman Basis-Programma
  • Online GentleWoman Star-Programma
  • GentleWoman VIP-Programma.

Hoe zijn de GentleWoman programma’s samengesteld?

De GentleWoman programma’s zijn een combinatie van theorie en praktijk waarin vijf elementen naar voren komen. Er wordt aandacht besteed aan voeding, sport, mindset, impressie en dating. Het doel is om jezelf comfortabel te laten voelen, waardoor je met meer zelfvertrouwen een date aangaat. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een persoonlijke begeleiding (1-op-1), van reflecties, adviezen en een (online) proefdate. Om te weten welk programma het beste bij jou past raden wij je aan om een 15 minuten gesprek in te plannen.

Online dating profiel schrijven

Dit is voor velen een lastig onderdeel. Hoe omschrijf je jezelf? Hoe wek je de interesse en vooral hoe werkt het profiel mee aan een voorselectie? We gaan dit van verschillende invalshoeken bekijken. Vanuit jouw kant en vanuit de kant van de man. Aan de hand van een vragen lijst begeleiden wij jou in het versterken of herschrijven van jouw dating profiel. Jouw persoonlijk geschreven profiel kan je gebruiken op verschillende dating sites en dating apps. Daarbij krijg je nog een professionele fotosessie en extra tips van een dating coach, die jou helpt om succesvol te zijn.

€97,-

Online GentleWomen basis-programma

De eerste week begint met voeding en training, waarmee je meteen aan de slag kan gaan. De tweede week gaat over bewustwording door middel van opdrachten en het beantwoorden van vragen. Door het uitvoeren van opdrachten wordt je bewust uit je comfort zone gehaald. De derde week gaat over het totaal pakket van je presentatie. De do’s and don’ts tijdens een eerste ontmoeting. In deze week wordt extra aandacht gegeven aan je image. De vierde week gaat over het daten zelf. Hier leer je om als een GentleWoman een date in te gaan. Daarna sluit je het programma af met een online proef date. Na twee weken vindt er een reflectie plaats.

Vanaf 250,- neem vrijblijvend contact op.

Online GentleWoman star-programma

Het Star-programma kent dezelfde elementen als het basis programma. Dit programma duurt drie maanden. De eerste maand is het inhoudelijk gelijk aan het basis programma. Er wordt voornamelijk aandacht besteed aan het verbeteren van jouw lifestyle en de do’s and don’ts tijdens een first date. In de daaropvolgende twee maanden gaan we dieper in op de elementen die aanbod zijn gekomen. Dit programma wordt afgesloten met een online proefdate.

Vanaf 250,- neem vrijblijvend contact op.

GentleWoman VIP-programma

Dit is een gecombineerde online en offline programma waarin alle diensten samengevoegd worden. Met het VIP programma willen wij meer aandacht besteden aan jouw talenten. Alle vijf elementen komen aanbod. Dit wordt gerealiseerd door persoonlijke begeleiding, reflecties en adviezen. Hierbij wordt er ook gekeken naar jouw eerste indruk, het aanspreken en je presentatie. In het pakket zit ook een make-over door een styliste en hairdresser, online dating profiel en eventueel een extra training. Ook dit programma wordt afgesloten met een proefdate.

Vanaf 250,- neem vrijblijvend contact op.

Recensies
Van de GentleWoman Academy

Open chat
Chat met GM