Over
Charmaine

WAAROM DE GM ACADEMY?

Heb jij al een tijd het gevoel dat je niet het maximale uit jezelf kunt halen, waardoor je ook niet het maximale aan een ander kunt geven? Zoek je bij jezelf een reden waarom je al (langere) tijd vrijgezel bent en denk je dat dit als reden daarin meespeelt? Dan ben ik de juiste coach voor jou.

Ik geloof in de  LAW OF ATTRACTION zodra je in je eigen kracht staat. Dit gaan wij samen doen aan de hand van een persoonlijke coaching, dit kan éénmalig zijn of een langdurig coachingstraject.

“You can’t love anybody else, if you can’t love yourself.”

tings.

Plan jouw intakegesprek in met de winnares van de BID Positivity Award.

Wie is Charmaine?

Als life coach kwam ik er steeds meer achter dat er veel women empowerment coaching was, maar minder aanbod voor mannen. Al helemaal niet door een vrouw. Naast persoonlijke ontwikkeling was er bij zowel mannen als vrouwen meer behoefte om ook advies te krijgen op het gebied van dating.

Ik ben me erin gaan verdiepen waar dit vandaan komt. Wat blijkt? De meeste mannen weten niet wat er van hun verwacht wordt.

Dit heeft ertoe geleid om een plan te schrijven en het in de praktijk toe te passen bij zowel mannen als vrouwen. Wat mij opviel, was dat de meeste mannen moeite hebben om die eerste stap te maken, omdat ze zich niet bewust zijn van hun eigen kracht.

Inspelend op deze behoefte, is de GM Academy ontstaan. Om alleenstaande mannen bewuster te maken van zichzelf om zelfstandig een date in te gaan.

Positivity award Ali b

Plan jouw intakegesprek in met de winnares van de BID Positivity Award.

Open chat
Chat met GM