Charmaine Pas

Dating & Life Coach

Helpt mannen hun kracht te ontdekken en hun droomvrouw aan te trekken.

Ik geloof dat alles in het leven een keuze is,    maar wie kiest jou?! 

Mijn verhaal

Door jarenlang topsport te hebben bedreven heeft ze veel kennis verworven over training en voeding. Ze schreef het kookboek Good Mood Food en twee E-books 10 Dating Tips voor Mannen en 7 Dating Tips voor Vrouwen. Hierdoor kan zij anderen motiveren om hun persoonlijke doelen te bereiken.

Ze is ongemerkt het coachen ingerold nadat zij haar vrienden advies gaf over een gezondere levensstijl. Later kwam het daten erbij. Al gauw ontdekte ze dat mensen zich niet bewust waren van het feit hoe belangrijk een positieve mindset is.

Door Charmaine’s positieve kijk werd zij genomineerd voor de BID Positivity Award in de categorie meest positieve onbekende Nederlander.
Zij is tot de conclusie gekomen dat het op communicatie, mindset en houding aankomt.

Mijn waarden & geloof

Je kiest wie jij wilt zijn

Je hoort mensen weleens zeggen: “Zo ben ik nu eenmaal”. Ik zeg dan: “Nee, jij iest ervoor zo te zijn”. Een simpel voorbeeld is bij mensen met overgewicht. Zij kiezen zelf om ongezond en teveel te eten. Niemand dwingt hun. Het is een keuze. Hetzelfde geldt voor degene die je wilt aantrekken. 

Law of attraction & assumption

Alles wat je wenst positief of negatief het komt altijd uit. Voor mij zijn al mijn wensen uitgekomen. Zoals ze zeggen alles wat je aandacht geeft groeit. Dat geldt ook voor jouw gedachten en woorden die je uitspreekt. Dus wees bedachtzaam. Weet ook dat alles komt wanneer de tijd daarvoor is.

De balans tussen man en vrouw

Dit is helaas erg verstoord en mijn missie is dan ook om de balans weer te herstellen. Natuurlijk is er aan beide kanten werk aan de winkel. Ik heb gekozen om de mannen de vrouw van tegenwoordig beter te begrijpen en waar hun kracht ligt. 

Mijn missie

De balans tussen man en vrouw weer te herstellen. Natuurlijk is er aan beide kanten werk aan de winkel. Ik heb gekozen om de mannen de vrouw van tegenwoordig beter te begrijpen en waar hun kracht ligt. 

Heb jij al een tijd het gevoel dat je niet het maximale uit jezelf kunt halen, waardoor je ook niet het maximale aan een ander kunt geven? Zoek je bij jezelf een reden waarom je al (langere) tijd vrijgezel bent en denk je dat dit als reden daarin meespeelt? Dan ben ik de juiste coach voor jou.

 

Aanbevolen publicaties

BID award Charmaine Pas

BID Positivity Award

 (E)boeken

  • Ebook – 10 datingtips voor een succesvolle date (mannen editie)
  • Ebook – 7 datingtips voor een succesvolle date (vrouwen editie)
  • Kookboek – Good Mood Food

Wacht niet langer en start vandaag! 

3 + 12 =