Recensies
van de GM Academy

Succesverhalen

Deze mannen & vrouwen zijn jou al voor gegaan. Zij zijn het avontuur met zichzelf ingedoken en hebben daardoor andere kanten van zichzelf ontdekt. De GM Academy heeft ertoe bijgedragen dat zij zelfbewust, krachtig en positief zijn gaan leven. Hierdoor hebben zij sneller hun doelen behaald. Het programma is erop gericht om jouw sterke kanten te benadrukken.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
- Beschikbaar
 
- Geboekt

Na 1 sessie met Charmaine voelde ik me zoveel positiever over mezelf en daardoor ook naar de buitenwereld. Doelgericht en met de juiste vragen hielp zij mij het beste uit mezelf te halen. Charmaine heeft een vriendelijke persoonlijkheid en straalt letterlijk positieve energie uit. Ik wil haar graag bedanken.

Nick

Charmaine is een energieke, krachtige en enthousiaste coach met een leuke persoonlijkheid die je echt triggert om over jezelf na te denken. Zij heeft ervoor gezorgd dat we terug zijn gegaan naar de kern waar het in de zoektocht naar een nieuwe liefde in het leven om draait. 

Daniel

In een woord fantatisch! Een zeer positief ingesteld persoon dat aanstekelijk werkt, kan goed mensen motiveren om net die laatste stap te zetten, die jezelf niet durfde. Sympathie, ze kan goed meeleven in jouw persoonlijke situatie. Verder heeft ze een breed netwerk met deskundigen waar zij mee samenwerkt. Dit maakt haar compleet.

Raynaldo

Open chat
Chat met GM